“Ze nemen mijn angst serieus en stellen me gerust”

 
 

Angst voor de tandarts is niet nodig!

Preventie staat voorop!

Bent u bang voor de tandarts? Het komt regelmatig voor dat mensen zich zorgen maken over hun tandartsbezoek. Welke reden u hiervoor ook heeft: angst voor pijn, eerdere ervaringen, verhalen of schaamte… De professionele tandarts van Care for Dental heeft affiniteit met angstpatiënten, neemt uw angst serieus en stelt u gerust. Hij laat u niet onnodig wachten, vertelt u exact wat hij doet en wat u nog te wachten staat. Ook werkt uw tandarts vlot door en voert hij niet meer behandelingen uit dan nodig. Daarnaast overlegt hij altijd met u de verschillende mogelijkheden die er zijn om de eventuele pijn tegen te gaan. Kortom, er is altijd een oplossing om uw gebit schoon en gezond te houden!

Let wel: wij hebben geen angsttandarts. Dit is een specialisatie met een beschermde titel. Onze tandartsen hebben wel veel ervaring en affiniteit met de behandeling voor angstige patiënten.

Contactgegevens

Openingstijden

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:15 tot 16:45.

Bent u bang voor de tandarts?

Wij geloven dat een tandartsbehandeling onder volledige narcose niet de oplossing is voor uw angst. Het neemt u angst namelijk niet weg. De tandarts is ervaren in uw angst en begeleidt u intensief tijdens de behandeling. De tandarts luistert naar uw wensen en stemt de behandeling daarop af. Ervaart u angst? Schroom dan niet en geef het aan bij de balie, uw tandarts of al direct bij het maken van een afspraak.