Protheses

U kunt bij ons terecht voor Protheses

Bij Tandartspraktijk Care for Dental bent u in goede handen als het gaat om het verkrijgen van hoogwaardige protheses. Ons vakmanschap in het vervaardigen van kunstgebitten is een traditie die generaties lang wordt voortgezet. In ons eigen laboratorium werken onze bekwame technici nauw samen met uw tandarts om ervoor te zorgen dat uw nieuwe tanden perfect aan uw wensen voldoen.

Wij begrijpen het belang van persoonlijke voorkeuren als het gaat om uw gebit. Daarom houden we uitgebreid overleg over de kleur en de stand van uw nieuwe tanden. Als u specifieke wensen heeft, zoals het overnemen van de vorm en stand van uw eigen tanden of zelfs van een oude foto, dan staan we open voor deze mogelijkheden. Op die manier kunnen we ervoor zorgen dat uw nieuwe gebit niet alleen functioneel is, maar ook esthetisch aan uw verwachtingen voldoet.

Bij Tandartspraktijk Care for Dental bieden we diverse mogelijkheden voor gebitsprotheses, waaronder onder- en bovenprotheses, volledige protheses, overkappingprotheses, frames en protheses op implantaten. We streven ernaar om op maat gemaakte oplossingen te bieden die passen bij uw specifieke behoeften en situatie. U kunt vertrouwen op onze expertise en toewijding om u een gebit te bieden dat niet alleen functioneel is, maar ook comfortabel en duurzaam. Neem gerust contact met ons op om meer te weten te komen over onze protheseservices en hoe wij u kunnen helpen met een gebit dat aan al uw verwachtingen voldoet.

Contactgegevens

Openingstijden

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:15 tot 16:45.
Protheses

Is het de hoogste tijd voor deze behandeling?

Meld u aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.