Wij staan voor u klaar

Patiënteninformatie

Afspraken

Bij Tandartspraktijk Care for Dental kunt u altijd terecht op afspraak. Tijdens een periodieke controle bekijken we de status van uw gebit en beoordelen we of er eventuele extra behandelingen nodig zijn.

Spoedgevallen proberen we indien mogelijk op dezelfde dag te behandelen. Als dat niet direct mogelijk is, treffen we noodmaatregelen om ervoor te zorgen dat u pijnvrij bent totdat de daadwerkelijke behandeling plaatsvindt.

In overleg met u streven we ernaar om de verschillende behandelingen zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen. We houden rekening met uw wensen en beschikbare tijd, zodat de behandelingen zo efficiënt mogelijk kunnen worden uitgevoerd.

Afspraak maken

De praktijk is op maandag en vrijdag geopend van 08:00 uur tot 17:00 uur en van dinsdag tot donderdag van 08:00 uur tot 20:45 uur. Daarnaast is de praktijk op dinsdagavond vanaf 17:00 uur tot 19:30 uur geopend voor behandelingen bij onze mondhygiëniste en op donderdagavond vanaf 17:00 uur tot 19:00 uur voor orthodontische behandelingen.

Wij zijn alle werkdagen telefonisch bereikbaar vanaf 08:30 tot 12:30 op 034 46 33 434 buiten die tijden geeft het antwoordapparaat informatie over hoe u contact met ons kunt opnemen of over wie er voor ons waarneemt. Daarnaast kunt u ons per e-mail bereiken op info@carefordental.nl De balie-assistente neemt in principe dezelfde dag nog contact met u op.

Afspraak annuleren

Wilt u een afspraak annuleren of bent u verhinderd? Dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen of ons een e-mail sturen. Wij verzoeken u vriendelijk om dit ten minste 24 uur van tevoren te doen. Indien u niet tijdig annuleert, behouden wij ons het recht voor om de gereserveerde behandeltijd in rekening te brengen.

Contactgegevens

Openingstijden

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:15 tot 16:45.