“De beste persoonlijke én specialistische mondzorg”

 
 

De 5 zekerheden

Smile for Life!

Onder het motto ‘Smile for Life’ zorgen wij door het geven van de beste persoonlijke service voor een gezonde, stralende lach. Dat is waar wij dag in, dag uit vol passie en overtuiging voor gaan. Dit beloven wij niet alleen, maar garanderen wij met onze 5 zekerheden.

 1. Uw wensen staan centraal, óók buiten kantoortijden
  Wij begrijpen dat de wereld niet draait van 9 tot 5. Daarom verwelkomen wij u óók buiten kantoortijden. Wij nemen altijd ruim de tijd voor u en luisteren aandachtig naar uw wensen.
 2. Afspraak is afspraak
  Wij houden ons aan de afspraak en bereiden uw komst altijd voor. Soms is uitloop onvermijdelijk, bijvoorbeeld wanneer een spoedeisende patiënt geholpen moet worden. Wij zorgen ervoor dat wij u tijdig informeren over de uitloop.
 3. De laatste tandheelkundige technieken
  Gezonde tanden en een stralende lach; dit is onze dagelijkse missie. Dit bewijzen wij keer op keer door onze jarenlange expertise én door gebruik te maken van de modernste tandheelkundig technieken en apparatuur.
 4. Preventieve zorg
  In onze praktijk besteden wij veel aandacht aan preventie. Zo helpen wij u graag op weg met preventieve tips en geven wij u de juiste informatie om uw gebit gezond én mooi te houden. Hierin nemen wij óók uw levensstijl in mee. Zo voorkomen we samen onnodige behandelingen en zorgen we ervoor dat uw gebit gezond blijft.
 5. Alles onder één dak
  Onze praktijk heeft alle disciplines onder één dak: tandartsen, mondhygiënisten, preventie-assistenten en tandartsassistenten. Dit maakt dat we de beste persoonlijke én specialistische mondzorg kunnen aanbieden. En om het voor u gemakkelijk te maken, plannen wij graag een combi-afspraak in zodat al uw behandelingen in één bezoek vallen.
Contactgegevens

Openingstijden

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:15 tot 16:45.