Werken bij

Vacature BIG geregistreerde tandarts voor Tiel

Vacature: BIG geregistreerde tandarts voor Tiel
Wie zijn wij?
Onze tandartspraktijk, gelegen in Tiel, is op zoek naar een gemotiveerde tandarts om ons team te versterken. Wij willen onze patiënten de hoogst mogelijke tandheelkundig zorg bieden door te blijven investeren in een prettige en veilige omgeving. Hierbij vinden wij het belangrijk dat wij werken met deskundige en leuke teamleden. Ben jij die enthousiaste tandarts die houdt van ontwikkeling en uitdaging blijf dan vooral verder lezen. Het betreft een functie in loondienst of als zzp’er.
Functieomschrijving:
Je bent gedreven en hebt passie voor het vak. Je vind het leuk om de patiënt zo goed mogelijk te helpen. Vooruitzien en continu alert zijn om te kunnen handelen in acute situaties is essentieel. Jij bent communicatief sterk, gericht op samenwerking en resultaat. We werken in een hecht team en een proactieve houding wordt dan ook zeer gewaardeerd. Daarnaast kun je goed organiseren en administreren. Alle assistentes zijn opgeleid om diverse behandelingen zelfstandig te mogen uitvoeren, bijvoorbeeld verdoven, tandsteen verwijderen, foto’s maken, scans maken, etc.
Wat wij bieden:
We zijn een zeer moderne, net verbouwde groepspraktijk met 4 tandartsen, 1 chirurgisch tandarts/implantoloog, 1 mondhygiëniste, 3 preventie-assistentes, 2 paro-preventie- assistentes en 4 tandartsassistentes. Kortom een leuk team. De praktijk is goed bereikbaar, zowel met het OV, als met de auto. Parkeren kan gratis voor de deur. We beschikken over moderne apparatuur, zoals een Trios i.o. scan, Sirona behandelstoelen, Quicksleeper, OPG, etc.

Verder krijg je vakantiegeld, pensioen, een reiskostenvergoeding, fietsplan, bonusregeling en leuke teamuitjes die je zelf mee mag bedenken en organiseren! Mede door de groeiperspectieven, een zeer interessante en prettige werkomgeving met voldoende dynamiek, uitdaging en professionaliteit.

Uren en dagen ; 32-40 uur (dagen in overleg) Eventuele startdatum: in overleg

Interesse of nieuwsgierig? Aarzel niet om jouw gegevens (CV en motivatiebrief) door te mailen naar backoffice@atlasdentalcare.eu

In het beste geval staan we voor een langdurige samenwerking, in het slechtste geval eindigt het met een leuke kennismaking en kopje koffie.

Contactgegevens

Openingstijden

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:15 tot 16:45.